Over Toilet Control

Bijna alle toiletten in Nederland hebben een voorportaal en er is weinig zicht op het aantal aanwezige mensen binnen de desbetreffende toilet groep. Nu is daar een oplossing voor, genaamd Toilet Control.

Het werkt als volgt: Een bezoeker wil naar het toilet. En ziet vervolgens naast de deur van het toilet een stoplicht welke aangeeft of er iemand in het toilet (rood licht) of voorportaal aanwezig is (oranje licht). Als het toilet en het voorportaal vrij zijn van bezoekers, dan zal het stoplicht op groen gaan. De bezoeker kan dan veilig naar het toilet zonder dat hij iemand kan treffen in het algemeen kleine voorportaal. 

De oplossing is geschikt voor het gebuikt voor twee toiletten en één voorportaal. Er kan altijd maar één persoon in de toiletgroep en/of voorportaal aanwezig zijn. Deze  set benodigd bij zowel de dames als het heren toilet.

Het systeem is helemaal compleet en de gebruiker dient alleen de centrale en 3 draadloze melders op te hangen. Als de gebruiker de stekker in het stopcontact steekt heeft het systeem een kwartier nodig om in te leren. Als dit is gebeurt heeft de gebruiker al een werkend system. Dat scheelt natuurlijk een hoop tijd en de gebruiker kan alles zelf doen.

Wij zijn er van overtuigd dat dit een meerwaarde bied in de anderhalve meter samenleving.